Köpvillkor

Köpvillkor

Köpa handgjorda produkter

Det finns många nyttofaktorer som kommer på köpet när du väljer att köpa handgjorda produkter. Du får något alldeles eget och unikt och du har större möjlighet att få produkterna anpassade till dig själv. Dessutom ger du skaparen, alltså mig, en värdefull gåva. Jag växer för varje produkt jag säljer och blir otroligt glad när jag vet att de produkter jag skapar kan förgylla vardagen hos någon!

Har du några frågor, kontakta mig.

Produkter

Alla produkter som säljs hos Eget är designade och tillverkade av mig. Produkterna skapas manuellt och vid beställning, förutom kalendrarna. För mig är varje produkt unik och det försöker jag förmedla genom att lägga ned kärlek och omtanke från produktion till paketeringen av produkten. Det här är ju det bästa jag vet!
Vill du läsa mer om Eget?

Storlekar och färger anges i produktbeskrivningarna. Tänk på att det ibland skiljer sig bland färgerna i verkligheten och färgerna på din skärm.

Nyhetsbrev

Vid din beställning kan du ange om du vill få mina nyhetsbrev eller inte. Som prenumerant på nyhetsbreven får du uppdateringar inom Eget samt speciella erbjudanden. Var lugn, jag skickar inte så ofta. Fyra-fem gånger om året kanske. Du kan även anmäla dig om du inte gjort en beställning än, då kan du anmäla dig här.

Miljöarbete

Bra att veta när du väljer att köpa handgjorda produkter av mig, är att jag alltid försöker välja så kvalitativt garn som möjligt, som är obehandlat och inte gått genom kemiska processer. Även vid beställningar och tillverkning finns miljötänket med. Dokument skickas digitalt och rester av garn återanvänds. Självklart källsorteras det hos Eget!

Beställning

I dagsläget tar jag endast emot beställningar inom Sverige via webbshopen, på grund av olika fraktkostnader. Däremot kan du kontakta mig om du bor utanför Sverige, för att ordna med frakt och dylikt :)

När du lagt din beställning får du en automatisk bekräftelse skickad till din angivna e-postadress. Får du inte din orderbekräftelse? Finns den inte i skräpkorgen, kontakta mig.

Leverans

Då jag skapar efter att beställningen har lagts kan leveranstiden variera beroende på antal produkter du beställt. Min förhoppning är att skicka iväg beställningen 1-2 veckor efter den är lagd. Har du önskemål om ett visst leveransdatum (inför någons födelsedag exempelvis) får du gärna ange det också. Jag gör mitt bästa för att leverera inom ditt önskade datum.

Vill du att din beställning ska levereras till en annan adress anger du detta i beställningen. Det finns en ruta “Leverera till annan adress”, kryssa i den och fyll i den önskade adressen i rutorna som följer.

Det är fri frakt inom Sverige, oavsett antal varor.

Eget håller till i Nitta, mellan Ulricehamn och Borås. Det är självklart möjligt för avhämtning om du har vägarna förbi!
Du kan även hämta i Borås eller Ulricehamn, vi kommer överens om plats och dag!

Betalning

I dagsläget erbjuder jag två alternativ för betalningen; Swish eller bankgiro. För Swish-betalningar betalar du summan till 0730401200. Så fort jag mottagit din betalning hamnar din beställning i produktionskön!

Ångerrätt och retur

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. Meddela mig om du ångrar dig. Ångerrätten gäller från den dag du tar emot information om att produkten/produkterna skickats till dig. Produkten ska returneras i lika gott skick som när den skickades till dig. Skadas eller försvinner produkten förlorar du ångerrätten. Returer sker på egen bekostnad.

Övrig information

Innehar F-skatt.

Köpa handgjorda produkter | Eget - Stickat, virkat, handgjort