Personen bakom Eget

Artikel från Ulricehamns Tidning 2020-10-24

Personen bakom Eget

Vissa kan nämna detaljerat när ens intresse eller idé började. Det är mer suddigt i mitt fall. Jag har alltid velat skapa och visa min kreativa sida. Det är troligtvis ingen slump att jag, tillsammans med en nära vän, driver designbyrån Ella&Sigrid.

Intresset för garn och nålar har funnits i flera år, men det var först 2013 som Eget kom till. Innan dess försedde jag mig själv och nära med mina handarbeten. Eget har med andra ord vuxit inom mig under alla år. Det slutar inte att växa, jag försöker ständigt utveckla mönster, nya produkter, garnsortimentet, produktinslagningen och kundupplevelsen.

Varje halsduk, mössa eller disktrasa jag stickar eller virkar bär på en egen historia. Därför vill jag, när produkten är klar, märka den med datum och namn för att ge den lite mer personlighet. Alla mina produkter döper jag till olika personnamn, både flicknamn och pojknamn. Har ni tips på några fina namn, skicka gärna in dem. Då kanske det blir ditt namnförslag som jag tar till nästa produkt!

En del produkter finns i lager (och erbjuds då snabbare leverans), men flest produkter skapas vid beställning. Det välkomnar in era önskemål, om ni har några. Ibland har man önskemål på en liten justering på en befintlig produkt eller en förfrågan på en helt ny produkt. Jag håller öppet för beställningar utöver sortimentet. Några av mina produkter startade nämligen så – av en kunds önskemål.

Alla skapelser är unika och det är roligt att se att mina produkter lever vidare hos er. Att ni beställer mina produkter betyder att min dröm kan växa. Det är jag väldigt tacksam över!

Följ gärna Eget på Instagram och Facebook.
Lägger ni själva upp bilder med era Eget-beställningar, tagga gärna @egetdesign.se. Det är varmt välkommet!