Uppdaterat sortiment

20151118

Det har varit lite tyst från Eget ett tag. Sporadiska inlägg och några få uppdateringar på hemsidan. Tills nu!

Eget har nämligen rensat i sortimentet och tagit fram flera nya produkter. Nya härliga halsdukar i olika utföranden, nya disktrasor och en mysig mössa. Det är fler produkter på ingång, men jag är för ivrig för att vänta! Något jag kommer erbjuda inom kort är presentkort, lagom till julklappstiderna.

Jag öppnar också upp för ett barnsortiment. Som start finns Olivia Junior, en stickad halsduk. Det är en barnvariant där finns många olika färger att välja mellan.

Något som nu också är möjligt är att köpa produkter som redan är klara för leverans, så kallade lagervaror. Majoriteten av produkterna skapas vid beställning, men några produkter är redan färdiga och väntar bara på nästa ägare. Gå in och kika om det finns några lagervaror under Erbjudanden.

Förutom nya produkter har det varit fullt upp med planering och leta leverantörer av ny garner. Nu använder jag ännu mer kvalitativa garner som är obehandlade. De är mjuka och sköna samtidigt som de är tåliga och håller länge.

Det känns verkligen roligt att få presentera mina nykomlingar Didrik (med nytt material och nya färger), Didrik 2.0, Oliver, Olivia Junior och Wilmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *