Tips för kalla handleder

Tips för kalla handleder

Tips för kalla handleder

Mitt tips för kalla handleder är att testa att använda pulsvärmare eller handledsvärmare. Jag har några olika modeller att välja mellan, exempelvis Ebba, Ebbot och Dino. Det finns flera anledningar till att använda handledsvärmare, men den största orsaken som jag fått höra av mina kunder är att man tröttnat på att konstant frysa. Det är mest vanligt att man fryser när det är vinter, av ganska naturliga skäl! Men det kan också vara så att man är ganska stillasittande och behöver få igång blodets cirkulation. Jag har själv ett stillasittande arbete och vet att jag frusit mycket om fingrarna när jag knapprar på tangentbordet.

Ta en titt på Ebbot, Ebba och Dino!

PS. Det finns självklart många olika orsaker till att man kan ha kalla händer och handleder. Har man stora problem kanske man också ska kontakta 1177 för att rådfråga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *