Pannband med reflex

Stickat reflexpannband | Namn - Stickat pannband med reflex
Stickat reflexpannband | Namn – Stickat pannband med reflex

Fler och fler har frågat efter just reflexpannband, superkul! Självklart vill jag testa nya saker och gillar när jag får tänka fritt, testa lite nya tekniker och sätta upp nya mönster. Jag har under vintern gjort fyra olika varianter av ett reflexpannband, varav en ser ni ovan. Pannbandet heter Ronja och du kan få den med eller utan fleecefoder. Det blir väldigt mjukt och varmt med fodret. Du kan välja färg här.

Annat reflexpannband

Denna bild hittar ni även på mitt Instagram-flöde

Här ovan ser ni en annan variant! Det är ju en fantastisk människa som bär upp det också (en av mina bästa vänner, så inte det minsta partisk!). Hon ville gärna ha ett pannband, rosa och med reflex. Gärna med en knut. Så detta är resultatet! Du kan alltså göra samma sak, ge önskemål om ett pannband som du har bild på i tanken eller har en idé om. Jag gillar att spåna och experimentera :)

Värt att tänka på

Reflex är jättebra att ha i mörkret, speciellt i trafiken. Däremot kan du inte använda reflexpannband som enda reflex, det är inte säkerhetsgodkänt. Däremot kan du se det som ett komplement till någon annan form av reflex du har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *