Ny version av stickade barnmössor

Stickade barnmössor | Wilmer Junior | Stickade mössor för barn
Stickade barnmössor | Wilmer Junior | Stickade mössor för barn

Varmare stickade barnmössor

Mina stickade barnmössor Wilmer Junior har fått en uppdatering! Jag testade i vintras att sticka en liten tjockade mudd längst ned, för att bli dubbelt så tjock och dessutom mycket mer värmande. Mudden sitter precis vid öronen och jag tror att det blir extra varmt och mysigt under kalla dagar :)

Tittar du noga på bilden ovan ser du nog att det ser extra tjockt och varmt ut längst ned på mudden.

Detsamma gäller även Wilmer, den stickade mössan för vuxna, att man kan få dubbelmudden. Den har jag inte stickat upp än, men när jag har gjort det kommer jag troligtvis att ändra även detta. Då får du per automatik får den dubbla och sköna mudden. Önskar du inte ha den extra mudden kan en givetvis ange detta, så stickar jag en hederlig ursprunglig Wilmer!

Just dessa modeller ovan är stickade till ett syskonpar och självklart skulle det matchas! Jag har som grund alltid naturvit färg på de små “hjärtan” på mössan, men de här barnmössorna blev ju fantastiskt fina i just brunt och pion. Vill du själv beställa med en annan färg på hjärtan, ange detta i kommentarerna när du är i kassan. Alternativt kan du slänga iväg ett mail till mig i efterhand, jag vet att saker är lätta att glömma :) Hur som helst så kan jag ordna i de färgerna du önskar. Ta en till på färgshemat under Wilmer Junior eller Wilmer för att komponera din eller ditt barn stickade barnmössa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *