Eget firar fem år – med kalaspriser!

Eget firar fem år – med kalaspriser!

Nu var ytterligare ett år passerat. Jisses, vad fort tiden går!
Det hör ju till att man får tänka genom allt man gjort under föregående år, men även vad man fått vara med om sedan starten. Från att jag fick papprena från Bolagsverket till att jag sitter här nu – ivrigt väntande på att sambon ska komma hem med en Fazer-choklad.

Kalaspriser

Det är ju inte bara jag som ska fira. Du som varit och är en del i min resa (som jag brukar kalla det) ska fira, du med! Fram till söndag har jag sänkt priset på flera utvalda produkter med 25 %.

Några av produkterna som är nedsatta till kalaspriser är Adrian, Simone, Wilmer och Olivia Junior.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *