Årets upplaga av ritkalendern – måla kalender

Ritkalender för 2020 | Måla kalender, för barn och vuxna
Ritkalender för 2020 | Måla kalender, för barn och vuxna

För dig som vill måla kalender – Ritkalender

Det började faktiskt 2018, jag försökte komma på en bra julklapp till mina barn och mina syskonbarn. De har fått mina kalendrar innan, bland annat Familjekalendern, men kände att jag ville göra något extra för barnen. Att kalendern var just till barnen. Att antingen ha på sina egna rum eller hänga upp i köket. Det blev en succé! Min son hade kalendern vid sängen och brukade måla varje ny månad och sedan kryssa över varje dag som gick. Mina syskonbarn använde den på ett annat sätt, där blev det hela familjens kalender. Föräldrarna skrev in planer, bokade tider och födelsedagar medan barnen målade motiven och månadsnamnet. Så det är ju verkligen fritt hur man vill använda den!

Nu när det blev ett nytt år var det självklart att vi skulle fortsätta, men i en helt ny upplaga – det är ju inte kul att måla exakt samma sak! Nej, nu blev det lite mer brainstorming, fixande och trixande. Jag blev riktigt nöjd med årets upplaga och därför ville jag även erbjuda den till alla mina trogna och även nya kunder – att låta barnen vara kreativa och att man även får plats för planering och annat skoj!

Januaris blad är uppe och motivet har börjat färgläggas! Än har man många blad kvar, så hugg ett eller flera exemplar att ge till barnen, dig själv eller någon annan. Hoppas att kalendern ger lika mycket färg, kreativitet och glädje som den gett i våra familjer :)

KÖP RITKALENDERN

Kram
Louise

Etikett:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *